Слото Кинг вход

Слото Кинг вход

Держи бонус!

Слото Кинг вход добро пожаловать на сайт!

Слото Кинг вход Таблица содержимого

Для того, щоб виконати верифікацію, гравцеві потрібно увійти в особистий кабінет у Слото Кинг вход casino і перейти на вкладку «Дані». Заповнити всі поля та підтвердити електронну пошту. Після цього треба перейти до іншої вкладки - «Безпека», де завантажити скан або фото паспорта, ID картки або посвідчення водія.

Как это работает у Слото Кинг вход

Заповнити всі поля та підтвердити електронну пошту. Після цього треба перейти до іншої вкладки - «Безпека», де завантажити скан або фото паспорта, ID картки або посвідчення водія. Після цього треба зробити та додати селфі із завантаженим документом у руках та фото банківської карти (Важливо! Роблячи фото банківської карти, пам'ятайте, що треба закривати номер карти окрім перших та останніх чотирьох цифр, та закривати cvv (cvc) код на звороті).

Как отыграть Бонус +80% от букмекерской конторы Слото Кинг вход

Після цього треба перейти до іншої вкладки - «Безпека», де завантажити скан або фото паспорта, ID картки або посвідчення водія. Після цього треба зробити та додати селфі із завантаженим документом у руках та фото банківської карти (Важливо! Роблячи фото банківської карти, пам'ятайте, що треба закривати номер карти окрім перших та останніх чотирьох цифр, та закривати cvv (cvc) код на звороті). Якщо у вас виникли будь-які питання або проблем з верифікацією, ви завжди можете звернутися до служби підтримки Слото Кинг вход за допомогою чат-боту або через бота чи вайбері. У Слото Кинг вход немає окремого мобільного додатку на Андроїд чи iPhone, тому немає сенсу робити запити «Слото Кинг вход завантажити» у пошукових системах.