Слотокинг монобанк

Слотокинг монобанк

Играть сейчас!

Слотокинг монобанк переходите к бонусам!

Слотокинг монобанк Игровые автоматы бесплатно

На сьогоднішній день поповнити рахунок у Слотокинг монобанк можна лише з банківської картки. Для цього потрібно виконати вхід до особистого кабінету Слотокинг монобанк, перейти в розділ «Каса» та натиснути на кнопку «Депозит». Залишиться лише вказати суму поповнення та заповнити поля з реквізитами картки. Після підтвердження платежу на сайті платіжної системи (банку) кошти одразу надійдуть на ігровий баланс.

Слотокинг монобанк Слотокинг монобанк УКРАЇНА — ОФІЦІЙНИЙ САЙТ Слотокинг монобанк НА ГРИВНІ

Для цього потрібно виконати вхід до особистого кабінету Слотокинг монобанк, перейти в розділ «Каса» та натиснути на кнопку «Депозит». Залишиться лише вказати суму поповнення та заповнити поля з реквізитами картки. Після підтвердження платежу на сайті платіжної системи (банку) кошти одразу надійдуть на ігровий баланс. Якщо гроші так і не були зараховані, зверніться до служби підтримки Слотокинг монобанк через Слотокинг монобанк-чат. Мінімальний депозит становить лише 1 гривню, максимальний – 20 000 гривень.

Слотокинг монобанк Слотокинг монобанк (Слотокинг монобанк): детальний огляд Слотокинг монобанк-Слотокинг монобанк

Залишиться лише вказати суму поповнення та заповнити поля з реквізитами картки. Після підтвердження платежу на сайті платіжної системи (банку) кошти одразу надійдуть на ігровий баланс. Якщо гроші так і не були зараховані, зверніться до служби підтримки Слотокинг монобанк через Слотокинг монобанк-чат. Мінімальний депозит становить лише 1 гривню, максимальний – 20 000 гривень. При поповненні рахунку адміністрацією буде утримано комісію у розмірі 6% від суми транзакції. Виграш на Слотокинг монобанк можна вивести лише на банківську картку, яка раніше використовувалася для поповнення рахунку.

Слотокинг монобанк Слотокинг монобанк – Офіційний сайт & Огляд ігрового клубу Слотокинг монобанк Casino

Після підтвердження платежу на сайті платіжної системи (банку) кошти одразу надійдуть на ігровий баланс. Якщо гроші так і не були зараховані, зверніться до служби підтримки Слотокинг монобанк через Слотокинг монобанк-чат. Мінімальний депозит становить лише 1 гривню, максимальний – 20 000 гривень.