вход в Слотокінг

вход в Слотокінг

В казино!

вход в Слотокінг загляните сегодня!

вход в Слотокінг KYC Policy

Оператори відповідають на питання відвідувачів та допомагають у разі виникнення проблем. Доступні способи зв’язку — вход в Слотокінг чат, емейл support@вход в Слотокінг.com, телефон +38 (094) 711 71 16. Відповідь надходить протягом хвилини.

вход в Слотокінг AML Police for Bonus Formula

Доступні способи зв’язку — вход в Слотокінг чат, емейл support@вход в Слотокінг.com, телефон +38 (094) 711 71 16. Відповідь надходить протягом хвилини. Виключення — емейл. Зворотного зв’язку потрібно чекати протягом години.

вход в Слотокінг Self-Exclusion

Відповідь надходить протягом хвилини. Виключення — емейл. Зворотного зв’язку потрібно чекати протягом години. Дізнатися промо можна в операторів технічної підтримки. Також він надходить на емейл зареєстрованих гравців, публікується на офіційному сайті, ресурсах партнерах, у тематичних групах месенджерів та соціальних мереж.

вход в Слотокінг Dispute resolution

Виключення — емейл. Зворотного зв’язку потрібно чекати протягом години. Дізнатися промо можна в операторів технічної підтримки. Також він надходить на емейл зареєстрованих гравців, публікується на офіційному сайті, ресурсах партнерах, у тематичних групах месенджерів та соціальних мереж. У цьому випадку можна скористатися формою відновлення пароля. Також рекомендується звернутися до саппорту.