5 time Слото Кинг

5 time Слото Кинг

Получить бонус!

5 time Слото Кинг приглашаем к игре!

Функционал личного кабинета 5 time Слото Кинг

Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу.

Восстановление пароля от кабинета в 5 time Слото Кинг

Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу. Для цього потрібно буде завантажити фото банківської картки із закритими центральними числами або скріншот е-гаманця. Завантажені документи будуть відображатися внизу сторінки, і якщо все гаразд – біля них буде вказано піктограму “Верифіковано”.

5 time Слото Кинг Как получить бонус 300 гривен за регистрацию

Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу.