Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение

Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение

Играть сейчас!

Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение переходите к игре!

Преимущества и недостатки входа на официальный сайт Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение

Посилання можна дізнатись в Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение-чаті у служби підтримки. Рекомендуємо пройти верифікацію відразу після реєстрації. Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані.

Способы входа в личный кабинет Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение

Рекомендуємо пройти верифікацію відразу після реєстрації. Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані. Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках.

Вход в Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение с помощью мобильного приложения

Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані. Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ.

Функционал личного кабинета Слото Кінг com скачать на андроид бесплатно приложение

Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу. Для цього потрібно буде завантажити фото банківської картки із закритими центральними числами або скріншот е-гаманця.