Слото Кінг почта

Слото Кінг почта

Получить бонус!

Слото Кінг почта приглашаем к игре!

Вывод средств в Слото Кінг почта

Іноді провайдер блокує доступ до сайту. У такому випадку на допомогу приходить дзеркало, актуальний URL можна дізнатись у сапорті. Реєстрація можлива за номером телефону та по e-mail.

Как создать аккаунт в «Слото Кінг почта»

У такому випадку на допомогу приходить дзеркало, актуальний URL можна дізнатись у сапорті. Реєстрація можлива за номером телефону та по e-mail. Потрібно також вигадати пароль і обрати валюту рахунку. Після підтвердження електронної пошти зайдіть на сайт та заповніть дані про себе.

Мобильная версия и приложение Слото Кінг почта

Реєстрація можлива за номером телефону та по e-mail. Потрібно також вигадати пароль і обрати валюту рахунку. Після підтвердження електронної пошти зайдіть на сайт та заповніть дані про себе. Знадобиться ввести ПІБ, дату та місце народження, прописку та інші дані. Потрібно робити це уважно, тому що в подальшому внести зміни можна лише з допомогою адміністрації.

Лицензия Слото Кінг почта

Потрібно також вигадати пароль і обрати валюту рахунку. Після підтвердження електронної пошти зайдіть на сайт та заповніть дані про себе. Знадобиться ввести ПІБ, дату та місце народження, прописку та інші дані. Потрібно робити це уважно, тому що в подальшому внести зміни можна лише з допомогою адміністрації. Щоб виводити гроші з облікового запису, потрібно верифікуватися. Для цього гравці надсилають чіткі фотографії документів.