Slotoking україна гаряча линия

Slotoking україна гаряча линия

До игры!

Slotoking україна гаряча линия заходите к вознаграждениям!

Бонус 100% + 300 FS в Slotoking україна гаряча линия на первый депозит

Головне правило – гравцю має виповнитися 18 років. Крім цього, він повинен мати діючий номер телефону або адресу електронної пошти. Туди будуть надходити повідомлення для підтвердження особистості. Після цього на вказаний раніше е-мейл або номер телефону прийде посилання, за яким необхідно перейти. Таким чином ви підтвердите свою особу.

Slotoking україна гаряча линия Бонус до 200 000 грн + 500 FS на первые депозиты + 50 FS по промокоду

Крім цього, він повинен мати діючий номер телефону або адресу електронної пошти. Туди будуть надходити повідомлення для підтвердження особистості. Після цього на вказаний раніше е-мейл або номер телефону прийде посилання, за яким необхідно перейти. Таким чином ви підтвердите свою особу. Також для авторизації можна використовувати особистий профіль у соціальних мережах (Google, Telegram, Facebook). Для створення особистого кабінету з їх допомогою потрібно перейти до розділу реєстрації та натиснути на потрібний значок соціальної мережі.

Slotoking україна гаряча линия Бонус 400% + 250 FS на первый депозит

Туди будуть надходити повідомлення для підтвердження особистості. Після цього на вказаний раніше е-мейл або номер телефону прийде посилання, за яким необхідно перейти. Таким чином ви підтвердите свою особу.

Slotoking україна гаряча линия Бонус до 125 000 + 500 FS на первые депозиты + 25 FS по промокоду

Після цього на вказаний раніше е-мейл або номер телефону прийде посилання, за яким необхідно перейти. Таким чином ви підтвердите свою особу. Також для авторизації можна використовувати особистий профіль у соціальних мережах (Google, Telegram, Facebook). Для створення особистого кабінету з їх допомогою потрібно перейти до розділу реєстрації та натиснути на потрібний значок соціальної мережі.