Slotoking щетки

Slotoking щетки

До игры!

Slotoking щетки заходите к фриспинам!

Slotoking щетки Застосунок та мобільна версія

Час обробки запитів через електронну пошту складає від кількох годин, але відповідають не зважаючи на наш запит на українській мові, фоіційну відповідь нам надали на російскій. У Telegram-каналі відсутня можливість залишати коментарі, або надсилати будь-які повідомлення, тому спілкування там неможливе. Slotoking щетки не має офіційної ліцензії КРАІЛ, а на самому сайті відсутня інформація про ліцензійний дозвіл та власника платформи. Також Slotoking щетки проводить сувору політику по видаленню неактивних облікових записів та вимагає проходження процедури підтвердження особи при виведенні коштів. На додаток в мережі можна знайти відгуки та повідомлення від користувачів про часті проблеми та затримки в виводом виграшів.

Slotoking щетки Вітальні бонуси

У Telegram-каналі відсутня можливість залишати коментарі, або надсилати будь-які повідомлення, тому спілкування там неможливе. Slotoking щетки не має офіційної ліцензії КРАІЛ, а на самому сайті відсутня інформація про ліцензійний дозвіл та власника платформи. Також Slotoking щетки проводить сувору політику по видаленню неактивних облікових записів та вимагає проходження процедури підтвердження особи при виведенні коштів. На додаток в мережі можна знайти відгуки та повідомлення від користувачів про часті проблеми та затримки в виводом виграшів. Ще одним мінусом є майже непрацююча служба підтримки та неінтерактивний сайт, через що складається враження, що Slotoking щетки не працює або покинуто. І з плюсів можно виділити україномовний інтерфейс сайту, можливість гри в демо-режимі, поповнення рахунку в гривні та через Приват24, а також приємний постійний бонус на депозит у 10% (не лише на перший-другий, а й на всі наступні).

Slotoking щетки Оперативна робота служби підтримки

Slotoking щетки не має офіційної ліцензії КРАІЛ, а на самому сайті відсутня інформація про ліцензійний дозвіл та власника платформи. Також Slotoking щетки проводить сувору політику по видаленню неактивних облікових записів та вимагає проходження процедури підтвердження особи при виведенні коштів. На додаток в мережі можна знайти відгуки та повідомлення від користувачів про часті проблеми та затримки в виводом виграшів.

Ігри в Slotoking щетки

Також Slotoking щетки проводить сувору політику по видаленню неактивних облікових записів та вимагає проходження процедури підтвердження особи при виведенні коштів. На додаток в мережі можна знайти відгуки та повідомлення від користувачів про часті проблеми та затримки в виводом виграшів. Ще одним мінусом є майже непрацююча служба підтримки та неінтерактивний сайт, через що складається враження, що Slotoking щетки не працює або покинуто. І з плюсів можно виділити україномовний інтерфейс сайту, можливість гри в демо-режимі, поповнення рахунку в гривні та через Приват24, а також приємний постійний бонус на депозит у 10% (не лише на перший-другий, а й на всі наступні).